2021 KIŞ MODASININ EN İYİ KADIN GİYİM ÜRÜNLERİ

2021 kış modası, kadın giyim ürünlerinde geçmişten rüzgarlar estirirken siyahın asaletini ve bejin soft dünyasını giysilere taşıyor. Bu kış kapitoneler, ekoseler, puantiyeler ve retro desenler ile iç içe geçen çağdaş tasarımlar çok moda. Yani 2021 kış modası çağdaşı geçmişle birleştiriyor. Pançolar ve desenli kazaklar ile ekose gömlekler bunun en belirgin örnekleri. Bu sezon 70’lerin modasını günümüze taşıyan trençkotlar ile son yıllarda revaçta olan şişme montlarla yapılan kombinler de çok fazla tercih edilecek. Bu yıl zıtlıkları ve uyumsuzlupu da bir arada görebileceğimiz bir yıl olacak. Dar üstlerde gösterişli balon kollar, oversize parçaların altına giyilen süper skiny pantolonlar ve büyük desenler ile kombinlenen çizgili modeller bu sezon zıtlıkları pekiştiriyor. 2021 kış modası renk kullanımında da karşıtlıklar içerecek. Mavi ile yeşilin kontrastının bej ya da krem bir zemin rengiyle harmanlandığı bu yılın trend renkleri kahverengi tonları olacak. Ama bu yıl da kırmızının çarpıcılığı ile siyahın derinliğinden vazgeçemeyenlerin yılı.

Sementa’nın da kapıldığı bu retro ile moderni birleştiren rüzgâr uygun fiyatlarla ve Sementa kalitesiyle dolaplarınız süsleyecek. Geçmişten günümüze kadınların vazgeçilmez dış giyim parçalarından biri olan Sementa panço modelleri birbirinden farklı renk ve desenleriyle hem klasik tarza hem de spor tarza hitap ediyor. Sementa’nın kol ağızlarından etek uçlarına kadar desenli ve boğazlı en şık panço modelleri ile pelerin model kürk yakalı panço çeşitleri 70’lerin modasını geri çağırırken kazak gibi tek parça giyilebilen pratik tek renk pançolar ise sade ve asil şıklığı ile çağa uyum sağlıyor. 

Soğuk aylarda giymekten vazgeçemediğimiz hırkalar da yine Sementa’nın 2021 kış modası kadın giyim ürünleri arasında yerini alıyor. Sementa kadın hırka modelleri; ekoseler, çiçek desenler, büyük düğmeler ve agraflar ile geçmiş yılların modasını günümüze taşıyorken içine başka bir parça giymeyi gerektirmeyen kısa ve önden düğmeli hırka modelleri de sizlere çağdaş bir görünüm sunuyor. Kadın kazak modellerinde ise puantiye, baklava ve kış deseni gibi 80’li yılların modasını çağrıştıran ürünler yer alırken aksesuar eklemeli ya da tek renk kazak çeşitleri de Sementa’nın kış kategorisine damga vuruyor. 2021 kış modası dış giyiminde şişme mont ve trençkot çeşitleri ile de öne çıkıyor. 1970’lerde sıkça tercih edilen parkaları andıran trençkot modelleri, modernize edilmiş şekilde Sementa’nın kadın kış giyim koleksiyonunda yerini alıyor. 2021 kış modasının en çok göze çarpan ürünleri olan şişme mont çeşitleri de klasik ve spor stilleriyle Sementa.com’da uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

About Author

Kadinsanat.net Kurucusu , İkiz Annesi

Yazıyı beğendiyseniz bir yorum bırakın:

[instagram-feed]