2009 Neden İyi Geçti?

ks_yazi1

Sevgili Seviye beni mimlemiş, 2009 neden iyi geçti diye? Ben de düşündüm, 2009’da neler oldu, gerçekten iyi geçti mi diye.

Evet 2009 iyi geçmiş aslında, neler olmuş mesela;

Mayıs ayında evliliğimizin 3. senesini kutladık. Ne çabuk 3 sene oldu hiç anlamadım, daha nice böyle güzel geçen senelere inşallah.

iPhone’um oldu. Çıktığından beri çok istediğim telefon iphone sonunda benim oldu. Hiç bir telefonu bu kadar çok istememiştim. O artık benim yanımdan ayırmadığım bir yardımcım, elim kolum gibi oldu..

İlk defa kamp yaptık. Yazın tatile nereye gitsek diye düşünürken Kabatepe kamp merkezi aklımızı çaldı ve biz hayatımızda ilk defa kamp yaptık. Gitmeden önce “acaba orası çok ıssız mıdır? geceleri ne yaparız yalnız başımıza” diye düşünürken bir kamp kültürü ile karşılaştık. Bütün sene kamp anılarımızı anlatıp duracağız sanırım. Biz şimdiden bu yazın kamp hayallerini kurmaya başladık bile..

Çok sevdiğim 2 blogum daha oldu, Aceminin iPhone Rehberi ve Gezentigiller. (Bu sene blog açma senem olmuş : ) )

Ehliyet aldım. Uzun zamandır aklımda olan ehliyet işini eşimin de desteği ile bu yazın hallettim. Kardeşimin de 18 yaşına girmesini fırsat bilip birlikte almaya karar verdik. Birlikte almamız iyi oldu, direksiyon sınavı gibi heyecanlı anlarımızda destek olduk birbirimize. Ben şu aralar pek direksiyon başına geçmesem de e-5 ‘e çıkacağım günü iple çekiyorum..

Blogumun teması değişti. 2009’un son günlerinde bir çılgınlık yapıp 3 senedir kullandığım temamı değiştirdim. Bu temaya alışmam zor olsa da kullanışlılık açısından iyi oldu. İstatistiklere göre ziyaretçilerimde (that’s you!) bu temayı beğendiler sitede kalma süreleri arttı : )

ve 2010 geldi… Bakalım bu sene neler olacak. 20 gün sonra 25. yaşıma gireceğim. Bakalım çeyrek asırdır dünya üzerinde olmak nasıl bir duyguymuş..

(Not: Fotoğraf ilkbaharda Emirgan’da çekildi.. )

About Author

Kadinsanat.net Kurucusu , İkiz Annesi

2 Comments

  1. Mim’i kabul edip yazdığın için teşekkürler komşu :)

    2010, kat ve kat güzel geçsin. Evinizden huzur eksik olmasın.

  2. admin says:

    ne demek komşucum sen bana mim atarsın da yazmam mı :) teşekkür ediyorum güzel dileklerin için de, aynılarını ve daha güzellerini sizin için diliyorum :)

Yazıyı beğendiyseniz bir yorum bırakın:

[instagram-feed]